Category Archives: ТЕКСТОВИ

10-те најубаво дизајнирани пивски шишиња

Вистина е дека пивото според најраспространетата дефиниција е евтин народен пијалок, но многупати досега покажавме дека постојат многу варијации на таа тема и безбројни специјалитети, кои ќе ги задоволат и најпребирливите Исто така постојат и специјално дизајнирани амбалажи кои недвосмислено … Continue reading

Posted in ТЕКСТОВИ | Leave a comment

БАВАРСКИ ПЕРЕК, ВЕРНИОТ ПРИЈАТЕЛ НА ПИВОТО

Сигурно ви здосадило кога ќе нарачате пиво секогаш да ви носат кикирики или чипс како мезе.. Некои пософистицирани локали одат и чекор понатаму со нудење на разни други солени стапчиња, а да не зборуваме пак за малку сирење или маслинки. … Continue reading

Posted in ТЕКСТОВИ | Leave a comment

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

ВО ПРВИОТ ПИВСКИ БЛОГ ВО МАКЕДОНИЈА. НА ОВА МЕСТО ЌЕ НАЈДЕТЕ МНОГУ КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ВИСТИНСКО И ДОСТОЈНО КОНЗУМИРАЊЕ НА ОВОЈ ПИЈАЛОК. ОСТАНЕТЕ СО НАС И БИДЕТЕ СО ДОБРО ЗДРАВЈЕ!!!

Posted in ТЕКСТОВИ | 1 Comment